Privé kok nodig? 

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan:

Anne Marije van Nieuwenhuijzen

"Net terug van een week culinaire verwennerij op wintersport. In ons chalet was Robin van Robin Kookt onze kok. En wat voor 1... Eten op sterren niveau.... heerlijk eten, prachtig opgemaakte borden, wijn suggesties erbij en niet te vergeten de enthousiaste begeleidende verhalen van Robin bij ons eten. Robin Kookt is een aanrader voor iedereen die thuis een fantastisch diner wil geven voor vrienden, familie, zaken relaties. Succes gegarandeerd!"

Edwin Kok

"Heerlijk gegeten! Echt genoten van zijn kookkunsten."

Merel Stecher
"Robin is een geweldig getalenteerde kok met heel veel passie en liefde voor zijn vak. Samen met zijn partner Karlijn vormen ze een top keuken brigade die je mee op reis neemt langs een scala aan smaakbelevingen en culinaire hoogstandjes. Zijn kookstijl is puur en verfijnd met mooie smaakcombinaties. Dat alles in je eigen keuken bereid en op tafel geserveerd in prachtig passend servies en bij elk gerecht weer anders. Dat thuis dineren (zonder het gedoe van alle boodschappen,voorbereidingen en culi-stress) zo fijn en relaxed kan zijn bewijzen Robin en Karlijn. Je proeft het enthousiasme, gebruik van mooie (seizoens)producten en de presentatie ervan is echt een feestje op je bord en in je mond.
Dank Robin & Karlijn voor de verzorging van het geweldige diner voor mijn jarige zusje! Kijk nu al weer uit naar de volgende gelegenheid 🤗🤤.
Succes en lieve groet, Merel"
                                   

Veelgestelde vragen

Is mijn keuken geschikt voor een thuisdiner?

De ervaring leert dat geen keuken te klein is. Zolang er toegang tot water en elektriciteit is zal uw keuken hoogstwaarschijnlijk geschikt zijn om een thuisdiner te organiseren. Uiteraard bespreken we van te voren de beschikbare ruimte om een inschatting te kunnen maken van de mogelijkheden en welke materialen meegenomen dienen te worden. Wij zullen u van te voren vragen een foto van uw keuken door te sturen zodat wij weten wat we kunnen verwachten.

Zit drinken inbegrepen in het menu?

Drinken zit niet standaard in het menu maar kan in overleg uiteraard worden meegenomen. Robin Kookt biedt ook wijnarrangementen aan. Zie 'tarieven' voor de mogelijkheden.

Welke voorbereidingen dien ik zelf te treffen?

Servies, bestek en eventueel glazen regelen wij. Het enige dat wij van u vragen is uw aanrecht helemaal(!) leeg te maken. Daarnaast willen wij graag een lege plank in de koelkast en een lege diepvrieslade tot onze beschikking hebben. Ook vragen wij u, indien u dit wenst, het tafelkleed zelf te regelen. Dit voorkomt dat wij aan het eind van de avond het natafelen verstoren.

Waarom moet ik een aanbetaling doen?

Om alle voorbereidingen te kunnen financieren is het belangrijk dat Robin Kookt met aanbetalingen werkt. Zo goed als alle kosten worden immers gemaakt vóór aanvang van het diner/evenement.

Waarom werkt Robin Kookt met een starttarief van €600?

Mensen hebben vaak niet in de gaten dat voorafgaand aan een privé diner al 1-2 dagen voorbereidingstijd nodig is. Het maakt daarbij niet zoveel uit of er voor 4 of 12 personen gekookt wordt. Inkopen moeten nog steeds gedaan worden en dezelfde pannen moeten op het vuur. Om privé diners rendabel te houden is er daarom gekozen voor een starttarief van €600.

Wat is het maximale aantal personen waar ik Robin Kookt voor in kan huren?

In principe is er geen maximaal aantal personen. Indien nodig huren wij extra koks en materialen in. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Kan er rekening worden gehouden met voedselallergieën?

Wanneer wij van te voren weten waar we rekening mee dienen te houden dan is dit absoluut geen probleem. Bij het aanvragen van een offerte kunt u dit aangeven.

Doordat wij veel van de voorbereidingen thuis al treffen is het lastig om op de betreffende dag zelf nog allerlei aanpassingen in het eten te doen. Dit vooraf doorgeven is dus echt een vereiste.