Een privé kok inhuren, wat kost dat eigenlijk?

Wanneer u een privé chef in wilt huren of een kok op locatie wilt laten komen koken dan wilt u uiteraard weten wat dit gaat kosten. Om daar een duidelijk antwoord op te kunnen geven is het belangrijk om te weten waar u naar op zoek bent. Aangezien elk diner op maat gemaakt wordt kunnen de prijzen nogal variëren. Robin Kookt werkt met een all-in-prijs (uitgedrukt in een menuprijs per persoon), dit betekent dat er geen uurtarief gehanteerd wordt* en dat u dus niet achteraf nog met andere kosten wordt geconfronteerd dan vooraf op de offerte is aangegeven. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de hoogte van de menuprijs, deze factoren worden hieronder toegelicht.

*Wanneer wij door de groepsgrootte extra personeel in moeten huren worden de kosten hiervan wel per uur doorberekend.

Producten

Vanzelfsprekend kost het ene product meer dan het andere. Wanneer u meer uitzonderlijke producten wenst zal de menuprijs per persoon hierdoor hoger uitvallen. We kiezen altijd voor kwalitatief goede producten.

Aantal gangen

In de meeste gevallen kiest u uit een 5- of 6-gangen diner. Hoe meer gangen u kiest hoe hoger de menuprijs wordt. Meer dan 6 gangen is uiteraard ook mogelijk.

Aantal gasten

De totaalprijs is afhankelijk van het aantal gasten. Robin Kookt werkt met een minimaal offertetarief van €800. Houd er rekening mee dat voor kleine groepen de menuprijs per persoon hierdoor hoger uit kan vallen.

Richtprijzen:

5-gangen | €135-€155 per persoon
6-gangen | vanaf €165 per persoon


Heel wijnarrangement: €32,50 per persoon
Wijn buiten het arrangement: €30 per geopende fles
Reiskosten (buiten Rotterdam): €0,30 per kilometer

Robin Kookt werkt met een minimaal offertetarief van €800,- . Hierdoor kan de menuprijs per persoon hoger uitvallen dan hierboven aangegeven. Zo kost een 5-gangendiner voor 4 personen bijv. minimaal €200 per persoon. 

Robin Kookt inhuren?