arrow_drop_up arrow_drop_down

Veelgestelde vragen

Is mijn keuken geschikt voor een thuisdiner?

De ervaring leert dat geen keuken te klein is. Zo lang er toegang tot water en elektriciteit is zal uw keuken hoogstwaarschijnlijk geschikt zijn om een thuisdiner te organiseren. Uiteraard bespreken we van te voren de beschikbare ruimte om een inschatting te kunnen maken van de mogelijkheden en welke materialen meegenomen dienen te worden. Wij zullen u van te voren vragen een foto van uw keuken door te sturen zodat wij weten wat we kunnen verwachten.

Zit drinken inbegrepen in het menu?

Drinken zit niet standaard in het menu maar kan in overleg uiteraard worden meegenomen. Robin Kookt verzorgt ook wijnarrangementen. U betaalt €20 per geopende fles.

Welke voorbereidingen dien ik zelf te treffen?

In principe neemt Robin Kookt alles uit handen. Het enige dat wij van u vragen is uw aanrecht zoveel mogelijk leeg te maken en wat ruimte in uw koelkast vrij te maken.

Waarom moet ik een aanbetaling doen?

Om alle voorbereidingen te kunnen financieren is het belangrijk dat Robin Kookt met aanbetalingen werkt. Zo goed als alle kosten worden immers gemaakt vóór aanvang van het diner/evenement.

Waarom werkt Robin Kookt met een starttarief van €500?

Wat betreft voorbereidingstijd maakt het niet zoveel uit of er voor 4 of 12 personen gekookt wordt. Er moet nog steeds inkopen gedaan worden en dezelfde pannen gaan op het vuur. Om privé diners rendabel te houden is er daarom gekozen voor een starttarief van €500.

Wat is het maximale aantal personen waar ik Robin Kookt voor in kan huren?

In principe is er geen maximaal aantal personen. Indien nodig huren wij extra koks en materialen.

Kan er rekening worden gehouden met voedselallergieën?

Wanneer wij van te voren weten waar we rekening mee dienen te houden dan is dit absoluut geen probleem. Bij het aanvragen van een offerte kunt u dit aangeven.