arrow_drop_up arrow_drop_down

Robin Kookt | thuisbezorgd

luxe 3-gangen diner voor €35 p.p.

MENU 23 t/m 25 OKTOBER

Dit zeggen anderen over Robin Kookt thuisbezorgd:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Eva:
"Top service en heerlijk eten! Wij hebben nu 2x Robin’s menu thuisbezorgd gekregen en zeker in deze tijd is het net of je in een restaurant zit. De gerechtjes moeten alleen heel kort opgewarmd worden, hierbij worden goede instructies meegeleverd. Hierna is het genieten geblazen want allebei de keren was het eten superlekker! Dus als je eens geen zin hebt om te koken thuis en tóch de kwaliteit van service en eten zoals in een restaurant wil, bestel dan zeker bij Robin."
Ms. Nameless
Add Your Stars
Niamh:
"Twee keer besteld voor thuis en was echt een succes! Goede ingredienten, prima bereid en heerlijke combinaties. Super leuk dat dit tijdens deze periode zo gedaan kan worden. Ook duidelijke instructies om de gerechten klaar te maken. Keep it going :)"
Ms. Nameless
Add Your Stars
Tung Tung:
"Best fine dining experience at home!"
Ms. Nameless
Add Your Stars

Hoe werkt het?

Als u een keuze heeft kunnen maken uit de voor- en hoofdgerechten geeft u uw bestelling en de gewenste dag waarop u wenst te eten door via het aanmeldformulier onderaan deze pagina of stuur een appje naar 06-57937013. Op de gewenste leverdag wordt uw bestelling gekoeld geleverd. U kunt uw bestelling in de koelkast bewaren tot het moment u gaat eten. Het hoofdgerecht dient u zelf te verhitten, u ontvangt hier een duidelijke instructie voor. Betaling geschiedt vooraf i.v.m. het doen van inkopen, na uw reservering ontvangt u van mij een betaalverzoek.

Voorgerecht

Het voorgerecht wordt op een mooi bordje geleverd en is direct klaar om te eten. Mogelijk ontvangt u nog een extra ingrediënt waarmee u het gerecht zelf afmaakt. Dit om te voorkomen dat het betreffende ingrediënt slap wordt onderweg (te denken aan een krokante ingrediënten of een dressing voor een salade).

Hoofdgerecht

Het hoofdgerecht wordt in een aluminiumbakje geleverd en dient u zelf in de oven te verhitten. Het zakje saus warmt u op in een pannetje water. U ontvangt t.z.t. duidelijke instructies over hoe u dit dient te doen. Voor de beleving raad ik u aan het gerecht op een (eventueel voorverwarmd) bord te serveren in plaats van uit het bakje te eten.

Dessert

Het dessert is net als het voorgerecht direct klaar om te eten. Het dessert ligt op een mooi bordje zodat u zelf niet al te veel servies vies hoeft te maken. Het dessert bevat mogelijk een apart bijgeleverd ingrediënt waarmee u het gerecht zelf afmaakt.

MENU 23 t/m 25 OKTOBER


VOORGERECHTEN

Steak tartare met peterselie, verse truffel, kwartelei, zoetzure bundelzwam, toast en truffelmayonaise

of

Duo van gerookte paling en gerookte witte heilbot met
 groene kruidenmayonaise, appel-aardappelsalade en
 krokant van truffelaardappel

Vega optie:
 Burrata met salade van oertomaat, taggiasca olijven, basilicum, Parmezaancrème, paprikagel en krokant van zuurdesem


HOOFDGERECHTEN

Ribeye met geroosterde roseval aardappeltjes, gebakken
 seizoensgroente en een romige saus van eekhoorntjesbrood

of

Gebakken zalm met canelloni van bospaddenstoelen, spinazie
 en ricotta gegratineerd in saus Napoletana met kaas

Vega optie: gegrilde king boleet i.p.v. zalm


DESSERT

New York style cheesecake met kaneel-vanillemascarpone en
 compote van appel en sinaasappel met 5 spices
 en ambachtelijke speculaasbrokken


 SUPPLEMENTEN:

Brood met smeersels | €4,50
Bijpassende fles witte wijn | €20
 Bijpassende fles rode wijn | €20